Prvič na GTZ – in takoj med najboljšimi!
Letos smo se prvič udeležili Gostinsko-turističnega zbora Slovenije (GTZ) – največje in najstarejše strokovne prireditve s področja turizma in gostinstva v Sloveniji – in že dosegli izjemne uspehe! GTZ združuje tako zaposlene v gostinstvu in turizmu kot tudi mlade, ki se šele izobražujejo za delo v tej stroki. Udeležencem omogoča prikaz strokovnega znanja, primerjavo s kolegi ter izmenjavo praks in izkušenj z jasnim sporočilom: danes prikazano – jutri v praksi uporabljeno.
Na letošnjem 72. GTZ – JBZ Brdo 2025 je našo šolo zastopala ekipa treh dijakov: Anej, Klemen in Nejc, pod strokovnim mentorstvom Zlatka Kekca. Njihova predanost, ustvarjalnost in odlični rezultati so dokaz kakovostnega dela, znanja in navdušenja nad stroko, ki ga razvijamo na naši šoli. To sodelovanje pomeni veliko več kot le tekmovanje – je priložnost za rast, učenje in promocijo gostinsko-turističnega poklica v našem okolju.
Iskrene čestitke naši ekipi in mentorju! Ponosni smo na vas! ![]()
![]()
ČESTITKE KLEMNU BENKU ZA SREBRNO PRIZNANJE!
Na letošnjem 72. GTZ – JBZ Brdo 2025 je naš dijak Klemen Benko blestel v kategoriji priprava jedi v ponvi – Big Pan in osvojil srebrno priznanje! S svojim znanjem in občutkom za detajle je Klemen dokazal, da vztrajnost in predanost kulinariki prinašata vrhunske rezultate. Njegova jed je navdušila komisijo in pokazala, da se odličnost skriva v kombinaciji tehnike, okusa in domišljije.
Iskrene čestitke Klemnu za odličen uspeh![]()
![]()
Ponosni smo nate, Klemen!
ZLATO ZA NAŠEGA NEJCA!
Z velikim ponosom sporočamo, da je naš dijak Nejc Mohorič osvojil zlato priznanje na prestižnem tekmovanju 72. GTZ – JBZ Brdo 2025 v kategoriji priprava burgerja! ![]()
Nejc je s svojo ustvarjalnostjo in kulinaričnim občutkom prepričal komisijo ter dokazal, da se vrhunski burgerji rodijo iz strasti, natančnosti in ljubezni do kuhanja. ![]()
Iskrene čestitke Nejcu za odličen uspeh! ![]()
Ponosni smo nate, Nejc! ![]()
SREBRO IN BRON ZA NAŠEGA ANEJA!
Naš dijak Anej Veber je osvojil bronasto priznanje v pripravi in postrežbi kave
in srebrno priznanje v pripravi in postrežbi koktejlov
.
Ponosni smo na Aneja in mu iskreno čestitamo!![]()
![]()
























